Els signes del Zodíac

-Avui us parlaré d’aquest tema, a mi m’interesa bastant, ho trobo molt entretingut i interessant.

Explicaré una mica de cada signe:

ARIES: Un Aries és una persona plena d’energia i entusiasme. Pioner i aventurer, li encanten els reptes, la llibertat i les noves idees, els agrada liderar i prefereixen donar instruccions a rebre-les. Són independents i preocupats per la seva pròpia ambició i objectius. Tenen una energia envejable que de vegades els porta a ser agressius, inquiets, argumentatius, tossuts.

TAURO: sol ser pràctic, decidit i tenir una gran força de voluntat. Els taure són persones estables i conservadors, i seguiran de forma lleial un líder en el qual tenen confiança. Els encanta la pau i tranquil · litat i són molt respectuosos amb les lleis i les regles. Respecten els valors materials i eviten els deutes, poden ser massa rígids, argumentatius, egocentrísticos i tossuts.

GEMINIS: és el signe dels bessons i com a tal el seu caràcter és doble i bastant complex i contradictori. D’una banda és versàtil, però per l’altre pot ser insincer. Solen tenir elegància i caure en els errors dels joves. Tenen la felicitat, l’egocentrisme, la imaginació i la inquietud dels nens. Els geminis comencen noves activitats i reptes amb entusiasme, però moltes vegades els falta la constància per realitzar-los. Consideren que la vida és com un joc i busquen la diversió i noves situacions.

CANCER: El caràcter d’un càncer és el menys clar de tots els signes del zodíac. Un càncer pot ser des tímid i avorrit fins brillant i famós. Els càncer són conservadors i els encanta la seguretat i la calor de la seva llar. De fet per als homes càncer, la seva llar és com un niu, un refugi on anar quan l’estrès del seu treball és massa. La casa d’un Càncer tendeix a ser el seu refugi personal més que un aparador per enlluernar als altres.

LEO: és el signe més dominant del zodíac. També és creatiu i extravertit. Són els reis entre els humans, de la mateixa manera que els lleons són els reis en el regne animal. Tenen ambició, força, valentia, independència i total seguretat en les seves capacitats. No solen tenir dubtes sobre què fer. Són líders sense complicacions – saben on volen arribar i posen tot el seu esforç, energia i creativitat en aconseguir el seu objectiu. No temen els obstacles – més aviat creixen davant d’ells.

VIRGO: l’únic signe representat per una dona, és un signe caracteritzat per la seva precisió, la seva convencionalitat, la seva actitud reservat i el seu afany, de vegades fins obsessió, amb la neteja. Els virgo solen ser observadors, i pacients. Poden semblar de vegades freds, i de fet els costa fer grans amics.

 LIBRA: es troben entre els signes més civilitzats del zodíac. Tenen encant, elegància i bon gust, i són amables i pacífics. Els agrada la bellesa i l’harmonia i són capaços de ser imparcial davant conflictes. No obstant això, una vegada que han arribat a una opinió sobre alguna cosa, no els agrada que se’ls contradigui. Els agrada comptar amb el suport dels altres.
ESCORPIO: és un signe intens amb una energia emocional única en tot el zodíac. Encara que puguin aparèixer tranquils, els Escorpió tenen una agressió i magnetisme intern amagats dins. Són afables, bons tertulians, reservats i cortès, però encara que semblin estar una mica retirats del centre d’activitat, en realitat estan observant tot amb el seu ull crític.
SAGITARIO: és un dels signes més positius del zodíac. Són versàtils i els encanta l’aventura i el desconegut. Tenen la ment oberta a noves idees i experiències i mantenen un actitud optimista fins i tot quan les coses se’ls posen difícils. Són fiables, honestes, bons i sincers i disposades a lluitar per bones causes costi el que costi.
CAPRICORNIO: és un dels signes del zodíac més estables, segurs i tranquils. Són treballadors, responsables i pràctics i disposats a persistir fins calgui per aconseguir el seu objectiu. Són fiables i moltes vegades tenen el paper d’acabar un projecte iniciat per un dels signes més pioners. Els encanta la música.
ACUARIO: tenen una personalitat forta i atractiva. Hi ha dos tipus d’aquaris: un és tímid, sensible, i pacient. L’altre tipus d’aquari és exuberant, viu i pot arribar a amagar les profunditats de la seva personalitat sota d’un aire frívol. Ambdós tipus d’aquari tenen una força de convicció i de la veritat molt forta i són tan honests que saben canviar les seves opinions si apareixen proves que mostren el contrari del que pensaven abans. Els aquaris són capaços de veure els dos costats d’un argument pel que són un dels signes més tolerants i sense prejudicis de tot el zodíac. Estan oberts a la veritat i disposats a aprendre de tots.
PISCIS: té una personalitat tranquil · la, pacient i amable. Són sensibles als sentiments dels altres i responen amb simpatia i tacte al sofriment dels altres. Són molt estimats pels altres perquè tenen un caràcter afable, afectuós i amable, i no suposen una amenaça per als que volen tenir llocs d’autoritat o major popularitat. Solen assumir el seu entorn i les seves circumstàncies, i no solen prendre la iniciativa per resoldre problemes. Els preocupen més els problemes d’altres que els seus propis problemes.

Aquí ho teniu, ja em direu si us agrada.
Atentament: Ariadna
Advertisements

One thought on “Els signes del Zodíac

  1. Wow Ari! Estoy impresionada, me ha clavado a la perfección, soy aries. Creo recordar que tu eres piscis y la verdad que… Eres igualita! Un beso guapa 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s