Les persones

-Hola, avui com la setmana pasada us comentaré un vídeo, aqui us el deixo per que el pogueu veure i me’l comenteu més tard:

 

 

 

Bueno, que hi penseu?? Jo estic més o menys d’acord, ja que les persones estem totes classificades en dos grans grups: les bones o les grans persones i les dolentes o les persones insignificants.

Hi ha gent que s’equivoca, perqué, i si una persona s’ha estat preocupant pels demés durant tota la seva vida, i ara ja està farta de fer-ho perqué s’ha adonat que no val la pena i només es preocupa per ella mateixa?

Jo crec que està bé igualment, i no és ni insignificant ni dolenta, simplement la vida li ha ensenyat a ser d’una manera, i una altra persona li haurà ensenyat a ser diferent d’ella, ja que ningú es igual en aquest món.

Crec que la vida es un regal, i no penso  despediciar-ho malgastant el meu temps en persones a les que no els importo, mai se sap quines cartes et repartiran la próxima vegada, no saps si seràn bones o dolentes, aprens a acceptar la vida tal i com ve, així, cada dia compte.

Només em preocupo per mi mateixa, m’encanta aixecarme pel matí sense saber el passarà, a qui coneixeré o a on em portarà la vida, és una sensació única, i la vius al màxim.

Simplement m’encanta dependre només de mi mateixa.

Atentament: Ariadna 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s