El meu futur

-Hi ha ta molt curiosa, que tothom et diu, et pregunta, t’insinua… Aquesta famosa pregunta: Que vols ser de gran? De que vols treballar?

Algunes persones te la responen els mateixos, sense tenir en compte la teva opinió, altre t’insinuen el que ells farien al teu cas, i altre t’aconsellen, et diuen el que podríes fer, el que t’aniría millor, peró no hi ha cap persona que et deixi explicarte, que et pregunti de debó: Que vols ser de gran?

Quan era petita els meus pares em deien: “tens que ser abogada, aquestes persones guanyen molts diners”, peró a mi aquesta opció em sembla molt avorrida, també em deien que em dediqués al periodisme, peró no m’acava d’enganxar, més tard em van dir que em dediqués amb nens discapacitats, peró no em veia amb cor. Tot està ple d’opcions, cada una pitjor que l’altre, cada vegada t’agaden menys, i si el que vols fer de veritat, ningú et recolza?

Doncs és el que em passa a mi, tinc una idea al cap, cada vegada millor i mes segura, que des de petita m’ha agradat, peró ningú em pren seriosament, doncs us diré una cosa, penso complir-ho.

Penso ser el que vull ser, encara que ningú s’ho cregui, ho faré.  I quan ho hagi complert, aniré a tothom que deia que eren tonteries, i els hi diré als seus morros: “Us ho vaig dir que ho alcançaria”

Estic cansada de que la gent em digui el que tinc que fer en tot moment, el que està bé o està malament, es hora de pendre les decisions per mi mateixa, i ho faré.

Em dedicaré a allò que vull, hi quanho hagi complert, serà el millor moment de la meva vida.

 

Atentament: Ariadna 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s