Lo imposible

-L’última pel·lícula que vaig veure, va ser Lo imposible.

La peli tracta d’una familia espanyola,  que s’en van a passar les vacances a Tailàndia. Pel matí del segon dia, que ja porten allà, ve un tsunami que ho destrossa tot. La familia de cinc membres (mare, pare i tres fills) queda dividida.

La mare troba al fill gran, i el pare, troba els fills petits, milers de persones són afectades pel tsunami, moltes families moren i les que sobreviuen, queden separades, perqué no es troben els uns als altres.

La mare greument ferida, i el fill, amb algunes ferides no tant importants, son emportats a un hospital i atesos, el pare envía els dos fills menors amb una dona per que els cuidi, mentres ell busca a la seva dona i el seu altre fill.

El pare, amb l’ajuda d’un altre home que també ha perdut la seva família, es posa a buscarlos per tots els hospitals de la zona, mentres als fills petits sel’s emporten per buscarlos la seva familia.

El final no us l’explicaré, ja que hi pot haver persones interesades en veure la pel·lícula i no vull treureus aquest moment, jo no´més aviso que plores molt, t’emociona desde el primer moment, ho dic per experiència pròpia. ës una peli basada en fets reals.

Atentament: ariadna1999

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s