Ja he tornat!!!

Hola!! Fa molt de temps que no escric res, com ja sabeu (y suposo que ho hem estat tots), he estat una mica liadeta amb les vacances, y ja se que direu que el cole va començar al septembre pero amb aixó de tronar adaptar-se a la rutina (que no em funcionaba internet) y acostumarte un altra cop al horaris, m’ha costat una mica tornar a posar en funcionament el meu blos un altra cop. Però lo important es que ja he tornat, ectinc tornant a escriure, i m’està agradan’t molt aoxó de tornar a parlar amb vosaltres!! Dir el que sento un altra cop a través de las paraules`, d’aquestes paraules que esteu llegint vosaltres ara mateix, m’emociona, agrada i encanta un munt.

Heu passat bones vacances?? Perquè les meves han sigut fantàstiques, i es que a qui no li agraden les vacances?? A ningú, les vacances son temps per divertirte, sortir amb els amics de festa, anar a visitar llocs que mai havies vis y sobre tot de disfrutar-les!

Us esteu acostumant vosaltres als horais de l’escola? A mi en costa un munt! Quan m’aixeco tant d’hora pel matí, el que només vull es tornar-me a dormir, després em prenc la meva taça de colacao, agafo la motchilla i vaig de camí cap al cole, i em costa molt no dormir-me a primera hora del matí, portes una mandra a sobra que no te la treu ningú. Però bueno, és el que toca.

Bueno us deixo, molts petons per a tots!! Mua!

Atentament: ariadna1999

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s