S’ACABA EL CURS!

Durant tot aquest temps que he estat escrivint, m’he divertit moltíssim, m’ha agradat molt i m’ha semblat interessantíssim, m’he donat compte que mirant els blocs dels demés em puc informar de coses que no cineixía, algunes que no sabía que existían i que m’han agradt molt, avegadas trobava notícies que m’informaven sobre coses que pasen, avegades trobava trailers de pel·lícules que volía veure al cinema, i d’altres vídeos de música que m’agradava molt, jo crec que he possat entrades que us han agradat, que no han faltat el respecte de ningú en cap moment, que no us han aVorrit i que no que us ha agradat llegir.

En aquest curs d’informática he aprés moltes coses interessants des ordinador, la seguretat, la precaució que em de tenir i els riscos que amaga darere la xarxa, he fet una webquest que parlava de Bill Gates o de Richard Stallman, que vol dir que en quin món vols viure, en un en el que tot el que descobreixis una cosa tinguis que pagar per ella o en un en el qual si decobreixes una cosa es pugui compartir. També a final de curs vam fer unes práctiques que em van ajudar molt a aprendre noves coses del Open Office i m’han ensenyat a manejar moltes altres. En definitiva, m’ha agradat molt i m’ha semblat que ha estat molt bé l’informàtica d’aquest curs.

En definitiva, m’ha encantat escriure per vosaltres i no deixeu de mirar el bloc, que segur que per l’estiu alguna entrada caurà!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s